Alege categoria
Cos

Detergenti speciali


Cod: Biclosol dezinfectant clorigen efervescent - 300 buc
BICLOSOL este un dezinfectant clorigen (pe baza de clor) sub forma de tablete efervescente, dizolvabil in apa cu spectru de actiune larg: bactericid, fungicid, virucid, micobactericid, tuberculocid, sporicidContinut substanta activa: O tableta de 3,3 g deBICLOSOL elibereaza prin dizolvar..
65,00RON
Cod: GREASESTRIP Plus 5L
Degresant profesional puternic gata de folosit.Greasestrip Plus dizolva rapid murdaria arsa, carbonizata, peste care s-a gatit chiar si de pe suprafete verticale. Formula sa unica contine agenti care protejeaza inoxul si impiedica innegrirea acestuia la aplicarea produsului pe suprafete fierbinti.Ut..
195,00RON
Cod: REGAIN 5L
PerformantaEste un detergent degresant pentru pardoselile din bucatarii care are la baza un amestec cu spumare usoara de alcalini,agent pentru suspensia murdariei fara fosfati si solventi.Indeparteaza grasimea si murdaria persistenta de pe pardoselile din bucatarii si din zonele de procesare a alime..
135,00RON
Cod: Dezinfectant Anios Oxy Floor - 1Kg
Dezinfectant Anios Oxy Floor - 1Kg  este un dezinfectant detergent de nivel inalt pentru suprafete.Spectru total antimicrobian la 0,5 % in 60 minute (bactericid, fungicid, micobactericid (M. terrae, M. avium), virucid (Enterovirus Polio, Adenovirus, Vaccinia virus, Norovirus, Rotavirus..
200,00RON
Cod: Dezinfectant Anios Spray Quick - 1L
Dezinfectant Anios Spray Quick - 1L este un dezinfectant rapid pentru dispozitive medicale curatate in prealabil si rezistente la alcool.Utilizare:Produsul este gata de utilizare. Aplicarea se face prin pulverizare sau atomizare.Dezinfectant Anios Spray Quick - 1L poatefi utilizat cu un..
65,00RON
Cod: Dezinfectant Aniosyme DD1 - 1L
Dezinfectant enzimatic Aniosyme DD1 detergent - 1L este un detergent dezinfectant instrumentar pentru dezinfectia si curatarea instrumentelor medicale si a materialului endoscopic. Indicatii: Putere mare de dezinfectie si curatare a instrumentelor medico-chirurgicale, a dispozitivelor medic..
0,00RON
Cod: Dezinfectant Aniosyme DD1 - 5L
Dezinfectant enzimatic Aniosyme DD1 detergent - 5L este un detergent dezinfectant instrumentar pentru dezinfectia si curatarea instrumentelor medicale si a materialului endoscopic. Indicatii: Putere mare de dezinfectie si curatare a instrumentelor medico-chirurgicale, a dispozitivelor medic..
0,00RON
Dezinfectant STERISOL - Dezinfectant de nivel inalt RTU - 1L
2-3 Days
Cod: Dezinfectant STERISOL - Dezinfectant de nivel inalt RTU - 1L
Sterisol -  un produs de inalta calitate, destinat intrebuintarii de lunga durata in cabinetele medicale. Acesta curata si igienizeaza cu succes obiectele de inventar, instrumentarul si mediul ambiental din incaperi. Se poate folosi pentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor si ustensil..
55,00RON
Cod: Surfanios Premium 1L
Surfanios premium 1L este un detergent dezinfectant pentru pavimente, suprafete si dispozitive medicale.  Descrierea produsului:Surfanios premium 1L nu contine aldehida, intrunind proprietati reale de detergent (putere de inmuiere, solubil, dispersant) si o actiune dezinfectanta pute..
65,00RON
Cod: Surfanios Premium 5L
Surfanios premium 5L este un detergent dezinfectant pentru pavimente, suprafete si dispozitive medicale.  Descrierea produsului:Surfanios premium 5L nu contine aldehida, intrunind proprietati reale de detergent (putere de inmuiere, solubil, dispersant) si o actiune dezinfectanta pute..
325,00RON
Duck Fresh Discs Lime Zest rezerva dubla cu gel 2x36ml
Pre-Order
Cod: Duck Fresh Discs Lime 2x36ml
Rezerva dubla cu gel pentru curatarea si improspatarea toaletei, cu actiune5 in 1.Previne calcarul care adaposteste microbi, parfumeaza continuu;Aplicare igienica,  curata cu fiecare jet de apa si dureaza pana la 16 saptamani...
14,50RON
Cod: Gel AniosGel 85 NPC - 1L
Gel antiseptic AniosGel 85 NPC - 1L este un gel antiseptic hidroalcoolic pentru dezinfectia igienica si chirurgicala prin frictiune a mainilor. Mod de utilizare: Dezinfectia igienica: 3ml* pentru timpul de frictiune de 30 de secunde. Dezinfectia chirurgicala: 2 x 3ml* pentru timpul de frict..
65,00RON
Cod: Gel dezinfectant maini - KLINTENSIV – 1L
Gel dezinfectant maini - KLINTENSIV – este un gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata..
67,00RON
Mr Muscle Granule 50 gr Desfundat Tevi
Pre-Order
Cod: Mr Muscle Granule 50 gr Desfundat Tevi
Mr Muscle Granule este extrem de eficient pentru desfundarea tevilor, chiuvetelor si lavoarelor. Dizolva parul si grasimea fara sa dauneze tevilor si instalatiilor sanitare, conceput pentru cele mai dificile blocaje...
3,10RON
Mr. Muscle Gel Desfundat Tevi 1L
Pre-Order
Cod: Mr. Muscle Gel Desfundat Tevi 1L
Gel hidraulic pentru tevile din bucatarie si baie. 5 minute pentru 5 actiuni*. Actioneaza in forta. Desfunda tevile infundate complet, rapid si eficient. Formula va dizolva depunerile instant. Elimina mirosurile neplacute provenite din depuneri organice. Pentru tevile din bucatarie si baie. *Testat ..
14,70RON
Peak Forte Granule 80 gr apa fierbinte
Pre-Order
Cod: Peak Forte Granule 80 gr apa fierbinte
Peak Out Granule Forte Apa Fierbinte                         Desfunda rapid si fara efort tevile, sifoanele si scurgerile de la chiuvete si cazi.  Nu ataca tevile si sifoanele din ..
2,50RON
Peak Gel Forte 500ml Desfundat Tevi
Pre-Order
Cod: Peak Gel Forte 500ml Desfundat Tevi
Acesta desfunda rapid si fara efort tevile, sifoanele si scurgerile de la chiuvete, cazi.Actioneaza in 10 minute.                                ..
8,60RON
Cod: Sapun Dermanios Scrub CG 1L
Sapun antiseptic Dermanios Scrub CG 1L este un antiseptic pentru dezinfectia chirurgicala a mainilor prin spalare.  MOD DE UTILIZARE: Spalarea igienica :Se umezesc mainile. Se pune o doza de 3 ml de Dermanios Scrub CG in palma. Se freaca mainile timp de 1 minut. Se clatesc bine mainile s..
65,00RON
Cod: Sapun antiseptic Dermanios Scrub Chlorhexidine 4 - 1L
Sapun antiseptic Dermanios Scrub Chlorhexidine 4 - 1L, pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor prin spălare. Indicații: Spălarea igienică şi chirurgicală a mâinilor  Compoziție calitativă: Soluţie de Clorhexidine diglocunat și Oxid de cocoamidopropilamină.  ..
0,00RON
Cod: Sterilizant Steranios 20 - 0.5L
Sterilizant la rece pentru instrumentar si endoscoape Steranios 20% concentrat; este un dezinfectant care contine 20% glutaraldehida.  Indicatii: Dezinfectie totala la rece a materialului chirurgical si medical. Dezinfectia materialului endoscopic si a materialului termosensibil Produ..
0,00RON
Cod: Sterilizant Aniosept Activ - 1L
Sterilizant la rece Aniosept Activ - 1L este un sterilizant la rece pentru dispozitivele medicale. Caracteristici:Pulbere ce elibereaza acid peracetic; Pulbere alba cu granulometrie redusa; Pulbere higroscopica – a se feri de umiditate; Usor parfumat; Stabilitatea baii de lucru : 24 ore..
215,00RON
Zaffa Rosturi gresie si faianta 1L
Pre-Order
Cod: ZF1532
Rosturile sunt spațiile dintre dalele de gresie, respectiv faianță, unde, știm cu toții, praful și murdăria au un prost obicei să se cuibărească. Aici intervin Zaffa Rosturi , un produs efervescent, cu un deosebit talent de a aduce la suprafață acești intruși, fără frecare, fără să atac echitul. Pen..
39,00RON
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)