Alege categoria
Cos

Comanda minima 200 RON

Detergenti speciali


Cod: Biclosol dezinfectant clorigen efervescent - 300 buc
BICLOSOL este un dezinfectant clorigen (pe baza de clor) sub forma de tablete efervescente, dizolvabil in apa cu spectru de actiune larg: bactericid, fungicid, virucid, micobactericid, tuberculocid, sporicidContinut substanta activa: O tableta de 3,3 g deBICLOSOL elibereaza prin dizolvar..
77,00RON
Cod: 638375
Degresant profesional puternic gata de folosit.Greasestrip Plus dizolva rapid murdaria arsa, carbonizata, peste care s-a gatit chiar si de pe suprafete verticale. Formula sa unica contine agenti care protejeaza inoxul si impiedica innegrirea acestuia la aplicarea produsului pe suprafete fierbinti.Ut..
340,00RON
Detergent lichid ECOLAB pentru spalari dificile - REGAIN 5L
In stoc
Cod: 645812
PerformantaEste un detergent degresant pentru pardoselile din bucatarii care are la baza un amestec cu spumare usoara de alcalini,agent pentru suspensia murdariei fara fosfati si solventi.Indeparteaza grasimea si murdaria persistenta de pe pardoselile din bucatarii si din zonele de procesare a alime..
217,00RON
Dezinfectant Anios Spray Quick - 1L
stoc epuizat
Cod: Dezinfectant Anios Spray Quick - 1L
Dezinfectant Anios Spray Quick - 1L este un dezinfectant rapid pentru dispozitive medicale curatate in prealabil si rezistente la alcool.Utilizare:Produsul este gata de utilizare. Aplicarea se face prin pulverizare sau atomizare.Dezinfectant Anios Spray Quick - 1L poatefi utilizat cu un..
0,00RON
Dezinfectant enzimatic Aniosyme DD1 detergent - 1L
stoc epuizat
Cod: Dezinfectant Aniosyme DD1 - 1L
Dezinfectant enzimatic Aniosyme DD1 detergent - 1L este un detergent dezinfectant instrumentar pentru dezinfectia si curatarea instrumentelor medicale si a materialului endoscopic. Indicatii: Putere mare de dezinfectie si curatare a instrumentelor medico-chirurgicale, a dispozitivelor medic..
0,00RON
Dezinfectant enzimatic Aniosyme DD1 detergent - 5L
stoc epuizat
Cod: Dezinfectant Aniosyme DD1 - 5L
Dezinfectant enzimatic Aniosyme DD1 detergent - 5L este un detergent dezinfectant instrumentar pentru dezinfectia si curatarea instrumentelor medicale si a materialului endoscopic. Indicatii: Putere mare de dezinfectie si curatare a instrumentelor medico-chirurgicale, a dispozitivelor medic..
0,00RON
Dezinfectant STERISOL - Dezinfectant de nivel inalt RTU - 1L
2-3 Days
Cod: Dezinfectant STERISOL - Dezinfectant de nivel inalt RTU - 1L
Sterisol -  un produs de inalta calitate, destinat intrebuintarii de lunga durata in cabinetele medicale. Acesta curata si igienizeaza cu succes obiectele de inventar, instrumentarul si mediul ambiental din incaperi. Se poate folosi pentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor si ustensil..
55,00RON
Dezinfectant Surfanios Premium detergent 1L
stoc epuizat
Cod: Surfanios Premium 1L
Surfanios premium 1L este un detergent dezinfectant pentru pavimente, suprafete si dispozitive medicale.  Descrierea produsului:Surfanios premium 1L nu contine aldehida, intrunind proprietati reale de detergent (putere de inmuiere, solubil, dispersant) si o actiune dezinfectanta pute..
0,00RON
Dezinfectant Surfanios Premium detergent 5L
stoc epuizat
Cod: Surfanios Premium 5L
Surfanios premium 5L este un detergent dezinfectant pentru pavimente, suprafete si dispozitive medicale.  Descrierea produsului:Surfanios premium 5L nu contine aldehida, intrunind proprietati reale de detergent (putere de inmuiere, solubil, dispersant) si o actiune dezinfectanta pute..
0,00RON
Gel antiseptic AniosGel 85 NPC - 1L
stoc epuizat
Cod: Gel AniosGel 85 NPC - 1L
Gel antiseptic AniosGel 85 NPC - 1L este un gel antiseptic hidroalcoolic pentru dezinfectia igienica si chirurgicala prin frictiune a mainilor. Mod de utilizare: Dezinfectia igienica: 3ml* pentru timpul de frictiune de 30 de secunde. Dezinfectia chirurgicala: 2 x 3ml* pentru timpul de frict..
0,00RON
Cod: 855451
Gel dezinfectant maini - KLINTENSIV – este un gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata..
80,00RON
Sapun antiseptic Dermanios Scrub CG 1L
stoc epuizat
Cod: Sapun Dermanios Scrub CG 1L
Sapun antiseptic Dermanios Scrub CG 1L este un antiseptic pentru dezinfectia chirurgicala a mainilor prin spalare.  MOD DE UTILIZARE: Spalarea igienica :Se umezesc mainile. Se pune o doza de 3 ml de Dermanios Scrub CG in palma. Se freaca mainile timp de 1 minut. Se clatesc bine mainile s..
0,00RON
Sapun antiseptic Dermanios Scrub Chlorhexidine 4 - 1L
stoc epuizat
Cod: Sapun antiseptic Dermanios Scrub Chlorhexidine 4 - 1L
Sapun antiseptic Dermanios Scrub Chlorhexidine 4 - 1L, pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor prin spălare. Indicații: Spălarea igienică şi chirurgicală a mâinilor  Compoziție calitativă: Soluţie de Clorhexidine diglocunat și Oxid de cocoamidopropilamină.  ..
0,00RON
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)