Alege categoria
Cos

Tavite din carton

Roffice.ro va pune la dispozitie spre vanzare tavite din carton gros, laminat cu folie, baza pentru torturi si prajituri. Sunt potrivite pt. expunere, transport si servire a produsele dumneavoastra, dandu-le si o imagine mult mai frumoasa, igienica si atragatoare. Tavitele din carton pentru prajituri sunt rezistente la grasimi si umezeala, pot fi de diferite diametre, grosimi si culori si sunt recomandate pentru transportul prajiturilor in domeniul cofetariilor, patiseriilor, restaurante si nu numai.

Cod: 2E1S
Tavițe aurii din carton laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie și fast-food.Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de ambalaj si mediu. ..
87,50RON
Cod: 2BE2S
Tavite de carton plastifiat 2B2 (200buc) Italy laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie și fast-food.Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de..
99,50RON
Cod: 3E3S
Tavite de carton plastifiat 3E (200buc) Italy laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie și fast-food.Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de ..
126,50RON
Cod: 4E3LS
Tavite de carton plastifiat 4E (200buc) Italy laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie și fast-food.Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de ..
181,00RON
Cod: 5E4S
Tavite de carton plastifiat 5E (150buc) Italy laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie și fast-food.Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de ..
140,50RON
Cod: 6E5S
Tavite de carton plastifiat 6E (100buc) Italy laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie și fast-food.Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de ..
126,50RON
Cod: 7E6S
Tavite de carton plastifiat 7E (100buc) Italy laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie și fast-food.Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de ..
173,50RON
Cod: 8E7S
Tavite de carton plastifiat 8E (80buc) Italy laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie și fast-food.Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de a..
173,50RON
Cod: 8BE8S
Tavite de carton plastifiat 8BE (50buc) Italy laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie și fast-food.Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de ..
150,00RON
Cod: 9E9S
Tavite de carton plastifiat 9E (50buc) Italy laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie și fast-food.Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de a..
209,00RON
Cod: 10E10S
Tavite de carton plastifiat 10E (50buc) Italy laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie și fast-food.Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in materie de ..
283,50RON
Cod: Tavite aurii TIP 2 laminate - T2AU
Tavite aurii TIP 2 laminate (100buc) 11x14.6 din carton laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie si fast-food. Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in ..
17,50RON
Cod: Tavite aurii TIP 4 laminate T4AU
Tavite aurii TIP 4 laminate (100buc) 13.5X16.5 cm din carton laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie si fast-food. Produs in conformitate cu reglementarile europene si roman..
19,50RON
Cod: Tavite aurii TIP 6 laminat T6AU
Tavite aurii TIP 6 laminate (100buc) 15.5x19 cm din carton laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie si fast-food. Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane ..
29,00RON
Cod: Tavite aurii TIP 8 laminat T8AU
Tavite aurii TIP 8 laminate (100buc) 17x21 cm din carton laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie si fast-food. Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane in..
34,50RON
Cod: Tavite aurii TIP 10 laminate T10AU
Tavite aurii TIP 10 laminate (100buc) 19.5x22.7 cm din carton laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie si fast-food. Produs in conformitate cu reglementarile europene si roma..
46,00RON
Cod: Tavite aurii TIP 11 laminat T11AU
Tavite aurii TIP 11 laminate (100buc) 25x25 cm din carton laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie si fast-food. Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane i..
81,00RON
Cod: Tavite aurii TIP 12 laminate T12AU
Tavite aurii TIP 12 laminate (100buc) 25x35 cm din carton laminat rezistent la grasimi si umezeala. Aceste tavite sunt destinate pentru servirea si transportarea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie si fast-food. Produs in conformitate cu reglementarile europene si romane i..
122,00RON
Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)