Alege categoria
Cos

Comanda minima 200 RON

Politica de retur

 

Politica de retur

 

Potrivit articolului 9 alin.1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.


Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa: contact@roffice.ro cu subiectul “ RETUR”.


Daca decideti sa va retrageti, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dumneavoastra aferenta produselor comandate ce fac obiectul returului. In
cazul in care ati comandat mai multe produse si doriti sa returnati doar o parte din ele, S.C. MAGNA ROFFICE TEAM S.R.L. va rambursa suma echivalenta produsului/produselor returnate. Costul expedierii produselor intra in sarcina dumneavoastra. Nu acceptam colete care sunt expediate pe adresa noastra cu ramburs. 


Vom efectua aceasta rambursare folosind drept modalitate de plata transferul bancar pentru care nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Va vom solicita contul bancar unde doriti sa efectuam plata.

Contravaloarea comenzii va fi inapoiata in termen de pana la 14 zile de la data primirii produsului returnat.

 

Expedierea produsele se va face la adresa sediului social:  Str. Aviatorilor, nr3, bloc 109A, scA, ap 7, Ploiesti-Prahova, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat intentia de retragere ( Retur).

Telefon contact: 0799.124.126

 

Conform ART.14 din OUG 34/2014, costurile aferente livrarii produselor catre S.C. MAGNA ROFFICE TEAM  S.R.L. va revin in totalitate dumneavoastra.

Termenul este respectat si returul acceptat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru ca procesul de returnare sa fie complet, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( sa contina ambalajul original, accesoriile, manualele de utilizare, etichetele intacte, etc.). De asemenea sunt necesare si documentele care l-au insotit la livrare.S.C. MAGNA ROFFICE TEAM  S.R.L isi rezerva dreptul de a refuza cererea de returnare a produsului in cazul in care la verificare produsul prezinta urme de zgarieturi, lovituri, arsuri sau alte urme prin care valoarea produsului va fi diminuata. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza orice produs ce nu mai poate fi comercializat.

 

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:
1. produse confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;

2. produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre Cumparator;

3. produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

4. produse care au fost folosite de Cumparator (ex.au fost desfacute, folosite la ambalarea diferitelor produse etc.).

5. produse care nu sunt in perfecta stare ( cf. specificatiilor lor).

6. continutul pachetului este incomplete ( ex. Seturi desfacute, produse lipsa din ele. Etc.)

7. produse care au fost deteriorare ( expunere solara, umiditate sau transport si depozitare in conditii precare -  diferite de conditiile specificate in conformitate cu materialul din care este confectionat produsul)

8. produse care au fost uzate

9. starea produselor nu permite recomercializarea lor

10. produse care nu mai sunt noi

 

** Produsele nu se pot schimba cu altele. Il situatia in care sunteti interesat de alte produse, puteti plasa o noua comanda. In acelasi timp, puteti retura produsul/produsele pe care nu le mai doriti.