Alege categoria
Cos

Dispensere Sapun


Brand: KATRIN Cod: Katrin 90205
Dispenser de sapun lichid si spuma Katrin Inclusive - 500 ml - AlbBlocarea poate fi folosită cu sau fara cheita.Usor de reumplut cu noul sistem de cartuse cu sapun.Capacul de impingere, are in fata Instructiuni  in Braille, ceea ce face folosirea dozatorului utila si pentru persoanele cu..
62,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 92186
Dispenser de sapun lichid si spuma Katrin Inclusive - 500 ml - negruBlocarea poate fi folosită cu sau fara cheita.Usor de reumplut cu noul sistem de cartuse cu sapun.Capacul de impingere, are in fata Instructiuni  in Braille, ceea ce face folosirea dozatorului utila si pentru persoanele ..
62,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 90229
Dispenser de sapun lichid si spuma Katrin Inclusive - 1000 ml - AlbBlocarea poate fi folosită cu sau fara cheita.Usor de reumplut cu noul sistem de cartuse cu sapun.Capacul de impingere, are in fata Instructiuni  in Braille, ceea ce face folosirea dozatorului utila si pentru persoanele c..
75,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 92209
Dispenser de sapun lichid si spuma Katrin Inclusive - 1000 ml - NegruBlocarea poate fi folosită cu sau fara cheita.Usor de reumplut cu noul sistem de cartuse cu sapun.Capacul de impingere, are in fata Instructiuni  in Braille, ceea ce face folosirea dozatorului utila si pentru persoanele..
75,00RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)