Alege categoria
Cos

Dispensere si Consumabile

Roffice.ro va pune la dispozitie spre vanzare dispensere profesionale pentru toate tipurile de toalete  De diferite tipuri si culori, dispenserele profesionale pentru toalete ( Katrin, Lucart, Tork, Vialli, ) sunt solutia ideala pentru o imagine impecabila si totodata si pt o economie controlata a consumabillelor aferente din hartie ( Z-turi, V-uri, role prosop, servetele, hartie igienica, mini-jumbo, hartie pliata etc.) precum si sapun spuma sau lichid, gel de dus , creme etc. 
Brand: KATRIN Cod: Katrin 104582
Dispenserul Katrin hartie igienica cu 2 role Sistem Inclusive - 104582, este un dispenser proiectat pentru doua role de hartie igienica. Confectionat din plastic rezistent (ABS), dispenserul Katrin se caracterizeaza prin dozarea neintrerupta a hartiei, cu un sistem de cadere al rolei si reglare ..
110,00RON
Brand: KATRIN Cod: KATRIN 65968
Prosoape pliate pentru maini, Katrin 150 foi, 2 straturi tip ZZ. Potrivite pentru dispenserele Katrin  System inclusvive dar si pentru alte dispensereDe o inalta calitate, prosopele pliate pentru maini Katrin, sunt ideale pentru toaletele cu trafic mediu, ajuta la reducerea costurilor si al con..
90,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 104605
Dispenserul Katrin hartie igienica cu 2 role Sistem Inclusive - 104605, este un dispenser proiectat pentru doua role de hartie igienica. Confectionat din plastic rezistent (ABS), dispenserul Katrin se caracterizeaza prin dozarea neintrerupta a hartiei, cu un sistem de cadere al rolei si reglare ..
110,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 92582
Dispenser Katrin pentru hartie igienica pliata - alb, ce va ajuta la reducea costurile de utilizare datorita controlului de distribuire (1 singura foaie de hartie).  Este un dispenser usor de observat cand hartia este pe terminate, fiind simplu de instalat, încărcat și întreținut.Fabricat din ..
105,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 92605
Dispenser Katrin pentru hartie igienica pliata - negru, ce va ajuta la reducea costurile de utilizare datorita controlului de distribuire (1 singura foaie de hartie).  Este un dispenser usor de observat cand hartia este pe terminate, fiind simplu de instalat, încărcat și întreținut.Fabricat di..
105,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 90069
Dispenser Katrin "Inclusive" toalete - alb, special creat pentru role de hartie igienica mini-jumbo. Sistemul este unul economic, datorita rolei de hartie ce poate este utilizabila in totalitate datorita suportului cu tija integrat.Blocarea poate fi folosita cu sau fara cheita. Spalarea se ..
100,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 92148
Dispenser Katrin "Inclusive" toalete - negru, special creat pentru role de hartie igienica mini-jumbo. Sistemul este unul economic, datorita rolei de hartie ce poate este utilizabila in totalitate datorita suportului cu tija integrat.Blocarea poate fi folosita cu sau fara cheita. Spalarea s..
100,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 90168
Dispenser Katrin Inclusive M - alb, pentru prosoape pliate Katrin, compatibil cu toate prosopele de maini Katrin: C-Fold, Non Stop, One Stop si Zig Zag cu latimea maxima de 24 cm.Pentru o reumplere usoara,  capacul se deschide in sus pentru introducerea prosoapelor de hartie tip Z pentru mai..
170,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 92063
Dispenser Katrin Inclusive M - negru, pentru prosoape pliate Katrin, compatibil cu toate prosopele de maini Katrin: C-Fold, Non Stop, One Stop si Zig Zag cu latimea maxima de 24 cm.Pentru o reumplere usoara,  capacul se deschide in sus pentru introducerea prosoapelor de hartie tip Z pentru m..
170,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 90045
Dispenser System Inclusive Katrin System Towel - Alb, pentru prosoape de hartie Katrin cu autotaiere, fabricate din plastic ABS rezistent, foarte economice datorita sistemului de taiere special Katrin al prosoapelor de hartie la fiecare 25 cm.Intreaga rola de prosop katrin este utilizata intotdea..
345,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 92025
Dispenser System Inclusive Katrin System Towel - Negru, pentru prosoape de hartie Katrin cu autotaiere, fabricate din plastic ABS rezistent, foarte economice datorita sistemului de taiere special Katrin al prosoapelor de hartie la fiecare 25 cm.Intreaga rola de prosop katrin este utilizata intotd..
345,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 90205
Dispenser de sapun lichid si spuma Katrin Inclusive - 500 ml - AlbBlocarea poate fi folosită cu sau fara cheita.Usor de reumplut cu noul sistem de cartuse cu sapun.Capacul de impingere, are in fata Instructiuni  in Braille, ceea ce face folosirea dozatorului utila si pentru persoanele cu..
62,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 92186
Dispenser de sapun lichid si spuma Katrin Inclusive - 500 ml - negruBlocarea poate fi folosită cu sau fara cheita.Usor de reumplut cu noul sistem de cartuse cu sapun.Capacul de impingere, are in fata Instructiuni  in Braille, ceea ce face folosirea dozatorului utila si pentru persoanele ..
62,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 90229
Dispenser de sapun lichid si spuma Katrin Inclusive - 1000 ml - AlbBlocarea poate fi folosită cu sau fara cheita.Usor de reumplut cu noul sistem de cartuse cu sapun.Capacul de impingere, are in fata Instructiuni  in Braille, ceea ce face folosirea dozatorului utila si pentru persoanele c..
75,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 92209
Dispenser de sapun lichid si spuma Katrin Inclusive - 1000 ml - NegruBlocarea poate fi folosită cu sau fara cheita.Usor de reumplut cu noul sistem de cartuse cu sapun.Capacul de impingere, are in fata Instructiuni  in Braille, ceea ce face folosirea dozatorului utila si pentru persoanele..
75,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 103424
Hartie Igienica Katrin Classic System 800 ECO recomandata pentru utilizarea cu dispenserele de toaleta Katrin System. Este o hartie igienica fina si de calitate, moale și eficienta, in 2 straturi albe, din fibre reciclate 100%.Dispenserul Katrin System, poate stoca si distribui 2 role a cate..
182,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 460102
Rolele prosop Katrin Classic System M2 sunt solutia potrivita pentru o igiena sigura, un consum redus si controlat, pentru toate salile de toalete, dar mai ales acolo unde exista un trafic mediu sau mare, acestea asigurand totodata si un cost redus.Rolele prosop Katrin Classic System M2 sunt sup..
198,00RON
Brand: KATRIN Cod: Katrin 460201
Role Prosop  Katrin Basic System M - 460201, sunt solutia potrivita pentru o igiena sigura, un consum redus si controlat, pentru toate salile de toalete, dar mai ales acolo unde exista un trafic mediu sau mare, acestea asigurand totodata si un cost redus. Rolele prosop Katrin Classic ..
198,00RON
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)