Despre noi

Roffice.ro este platforma de comert electronic, moderna si dinamica ce va prezinta game diverse de produse de packaging, articole de unica folosinta BIO, produse si articole de curatenie si menaj, precum si o varitate de articole de birotica si papetarie.

Echipa Roffice.ro are ca focus, aprovizionarea de ambalaje de unica folosinta realizate din materiale de calitate superioara si ecologice-biodegradabile sau reciclabile, care au un design atragator si un pret accesibil, fiind menite sa indeplineasca cerintele comsumatorului modern. Vei descoperi produse noi, inovative, elegante si moderne, BIO, iar noi suntem alaturi de tine pentru a te ajuta sa alegi cele mai bune produse care sa contribuie la succesul si dezvoltarea afacerii tale.  

La un singur click distanta vei gasi ambalaje de unica folosinta care sa pastreze mancarea proaspata, calda si sa asigure livrarea in siguranta, birotica si papetarie pentru a-ti nota si pastra informatiile despre comenzile si clientii tai, detergenti, dezinfectanti si articole menaj pentru o curatenie si igiena exemplara, articole unice si moderne pentru street-food, festivaluri si bineinteles ambalaje pentru cofetarii,patiserii sau simigerii.

Vom continua sa imbunatatim sistemul constant si toate aspectele legate de operatiunile noastre pentru ca afacerea fiecarui client sa prospere si sa se extinda. Pentru ca in acelasi timp noi ne dorim si alegem sa fim prietenosi cu mediul si sa sustinem planeta, dar si sa ne ridicam standardele stricte de calitate, disponibilitate si promptitudine.

Scopul nostru este sa avem clienti multumiti care sa ne recomande si sa revina cu drag pe platforma noastra! Ne dorim ca experienta voastra sa fie una extraordinara. 
Apreciem cooperarea, deschiderea, increderea si sprijinul vostru in a ne ajuta sa indeplinim impreuna aceste realizari!

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!


INFORMATII UTILE:

CUI:RO36471696

J29/1559/2016

Tel:0799.124.126

Email:contact@roffice.ro

Adresa:str. Aviatorilor,3, bl. 109A, ap.7, Ploiesti - Prahova


* Acesta este un magazin exclusiv online, iar comenzile se trimit prin curier, nefiind disponibila optiunea ridicarii de la sediu.