Alege categoria
Cos

Comanda minima 200 RON

Despre noi

Înființată în 2016, ROffice.ro este o companie moderna, dinamică și flexibilă, care reușește să ofere produse inovative și servicii de personalizare, respectand standardele de calitate, seriozitate, disponibilitate si promptitudine. 


Prin intermediul platformei www.roffice.ro oferim clienților noștri o gamă variată de produse de unică folosință, precum și articole profesionale de curatenie, menaj și igienă, destinate segmentelor HoReCa -  restaurante, fast-food, patiserii si cofetarii, evenimente street food, hoteluri, cafenele, bistro, firme de catering, etc. 


Echipa Roffice.ro are focus pe aprovizionarea de ambalaje de unică folosință realizate din materiale de calitate superioară și ecologice-biodegradabile sau reciclabile care au un design atragator și un pret accesibil, fiind menite să indeplinească cerintele consumatorului modern.

Ca distribuitori ai produselor din portofoliul nostru reușim să oferim clienților noștri consultanță, prețuri avantajoase și impreună cu partenerii nostri logistici reușim să le asigură acestora reduceri de costuri semnificative


Vom continua să imbunatațim sistemul constant și toate aspectele legate de operațiunile noastre pentru ca afacerea fiecarui client să prospere și să se extindă. Răspundem nevoilor clientilor nostri in cel mai scurt timp posibil și impreună găsim cele mai potrivite soluții pentru nevoile acestora.

 

Misiunea noastră este de a aduce valoare pentru clienții noștri prin soluții complete și servicii excelente ce se concretizeaza in parteneriate de succes pe termen lung.


Alegem să adăugam in portofoliul nostru doar produse ce respectă un standard înalt de calitate. Imbunătățireă și dezvoltarea portofoliului are la bază feedback-ul din piață, cerințele și nevoile clienților nostri, precum și ideile inovative in materie de ambalaje.

Ne dorim și alegem să fim prietenosi cu mediul si să sustinem planeta, dar si să ne ridicăm constant standardele stricte de calitate, seriozitate, disponibilitate si promptitudine.


Vă multumim că sunteti alături de noi!

INFORMATII UTILE:

SC MAGNA ROFFICE TEAM SRL

CUI: RO36471696
J29/1559/2016
Tel: 0799.124.126
Email: contact@roffice.ro
Adresa: str. Aviatorilor,3, bl. 109A, ap.7, Ploiesti - Prahova

* Acesta este un magazin online, iar comenzile se trimit exclusiv prin curier.*