Alege categoria
Cos

Comanda minima 100 RON

Despre noi

Roffice.ro - TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC - platforma de comert electronic, moderna si dinamica ce va prezinta game si solutii diverse de produse de packaging, articole de unica folosinta biodegradabile, produse si articole de curatenie si menaj.  


Echipa Roffice.ro are focus pe aprovizionarea de ambalaje de unica folosinta realizate din materiale de calitate superioara si ecologice-biodegradabile sau reciclabile care au un design atragator si un pret accesibil, fiind menite sa indeplineasca cerintele comsumatorului modern. Vei descoperi produse noi, inovative, elegante si moderne, BIO, iar noi suntem alaturi de tine pentru a te ajuta sa alegi cele mai bune produse care sa contribuie la succesul si dezvoltarea afacerii tale.

La un singur click distanta vei gasi ambalaje de unica folosinta care sa pastreze mancarea proaspata, calda si sa asigure livrarea in siguranta, detergenti, dezinfectanti si articole menaj pentru o curatenie si igiena exemplare, articole unice si modern pentru street-food si festivaluri si bineinteles ambalaje pentru cofetarii, patiserii sau simigerii.


Vom continua sa imbunatatim sistemul constant si toate aspectele legate de operatiunile noastre pentru ca afacerea fiecarui client sa prospere si sa se extinda. Pentru ca in acelasi timp noi ne dorim si alegem sa fim prietenosi cu mediul si sa sustinem planeta, dar si sa ne ridicam standardele stricte de calitate, disponibilitate si promptitudine.


Scopul nostru este sa avem clienti multumiti care sa ne recomande si sa revina cu drag pe platforma noastra! Ne dorim ca experienta voastra sa fie una extraordinara. Apreciem cooperarea, deschiderea, increderea si sprijinul vostru in a ne ajuta sa indeplinim impreuna aceste realizari!

_____________________

INFORMATII UTILE:

CUI: RO36471696

J29/1559/2016

Tel: 0799.124.126

Email: contact@roffice.ro

Adresa: str. Aviatorilor,3, bl. 109A, ap.7, Ploiesti - Prahova

 

*Acesta este un magazin exclusiv online, iar comenzile se trimit prin curier, nefiind disponibila optiunea ridicarii de la sediu.