Alege categoria
Cos

Boluri pentru Salate

Roffice.ro va ofera spre vanzare o gama diversa de boluri si caserole pentru salata, realizate din diverse materiale, precum plastic sau carton, pritenoase cu mediul, in diverse dimensiuni, capacitati si modele. In aceste boluri salata dvs. va arata delicios, iar consumatorul se va bucura de o experienta ce imbina gustul si calitatea premium a ambalajelor. In aceasta categorie veti gasi boluri de salata din plastic de unica folsointa, transparente sau color, precum si boluri din carton pentru salata, cu capac sau fara. 

Brand: LIMERA Cod: L-332
Boluri pentru salate, cu sigiliu, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 250 cc prevazute cu capac atasat cu sigiliu. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contactul cu alimentele, casero..
17,00RON
Brand: LIMERA Cod: L-333
Boluri pentru salate, cu sigiliu, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 375 cc prevazute cu capac atasat cu sigiliu. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contactul cu alimentele, casero..
19,00RON
Brand: LIMERA Cod: L-335
Boluri pentru salate, cu sigiliu, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 500 cc prevazute cu capac atasat cu sigiliu. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contactul cu alimentele, casero..
27,50RON
Brand: LIMERA Cod: L-337
Boluri pentru salate, cu sigiliu, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 750 cc prevazute cu capac atasat cu sigiliu. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contactul cu alimentele, casero..
32,50RON
Brand: LIMERA Cod: L-340
Boluri pentru salate, cu sigiliu, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 1000 cc prevazute cu capac atasat cu sigiliu. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contactul cu alimentele, caser..
42,50RON
Cod: IT-5075
Caserole compartimentate pentru salata .Cu suport tacam, caserola pentru salata, are la baza, bolul de culoare neagra, pe care se ataseaza o alta piesa compartimentata pentru sosuri sau diferite tipuri alimente si cu suport pentru tacam. Capacul transparent, detasabil, face ca produsul dvs. sa fi..
63,00RON
Caserole patrate transparente LIMERA pentru salate 750 cc
Pre-Order
Brand: LIMERA Cod: L-321
Caserole transparente, patrate pentru salate, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 750cc, ce pot fi folosote cu capacul transparent L-325. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contactu..
0,00RON
Brand: LIMERA Cod: L-321-S
Caserole negre, patrate pentru salate, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 750cc, ce pot fi folosite cu capacul transparent L-325. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contactul cu al..
21,50RON
Brand: LIMERA Cod: L-321-G
Caserole verzi, patrate pentru salate, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 750 cc, ce pot fi folosite cu capacul transparent L-325. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contactul cu a..
22,00RON
Bol salata din carton 550cc (KRAFT DESIGN ) + capac - 0.64 lei/buc (300 buc/bax) Bol salata din carton 550cc (KRAFT DESIGN ) + capac - 0.64 lei/buc (300 buc/bax)
2-3 Days
Cod: BSC550OOKD
Bolurile din carton kraft nature cu design, de o capactiate de 550cc, sunt potrivite pentru preparatele dvs. culinare reci dar si calde. Imbogatiete in interior cu polietilena, sunt rezistente sosurilor si lichidelor.Boluri din carton kraft nature cu design, ideale pentru salate, dau o imagine f..
0,00RON
Brand: LIMERA Cod: L-322
Caserole transparente, patrate pentru salate, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 1000 cc, ce pot fi folosite cu capacul transparent L-325. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contac..
28,00RON
Bol salata din carton 750cc (KRAFT DESIGN) + capac - 0.69 lei/buc (300 buc/bax) Bol salata din carton 750cc (KRAFT DESIGN) + capac - 0.69 lei/buc (300 buc/bax)
2-3 Days
Cod: BSC750OKD
Bolurile din carton kraft nature cu design, de o capactiate de 750cc, sunt potrivite pentru preparatele dvs. culinare reci dar si calde. Imbogatiete in interior cu polietilena, sunt rezistente sosurilor si lichidelor.Boluri din carton kraft nature cu design, ideale pentru salate, dau o imagine f..
0,00RON
Brand: LIMERA Cod: L-322-S
Caserole negre, patrate pentru salate, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 1000 cc, ce pot fi folosite cu capacul transparent L-325. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contactul cu ..
28,00RON
Bol salata din carton 1250cc (KRAFT DESIGN) + capac - 1.13 lei/buc (100 buc/bax) Bol salata din carton 1250cc (KRAFT DESIGN) + capac - 1.13 lei/buc (100 buc/bax)
2-3 Days
Cod: BSC1250OKD
Bolurile din carton kraft nature cu design, de o capactiate de 1250cc, sunt potrivite pentru preparatele dvs. culinare reci dar si calde. Imbogatiete in interior cu polietilena, sunt rezistente sosurilor si lichidelor.Boluri din carton kraft nature cu design, ideale pentru salate, dau o imagine ..
0,00RON
Brand: LIMERA Cod: L-322-G
Caserole verzi, patrate pentru salate, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 1000 cc, ce pot fi folosite cu capacul transparent L-325. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contactul cu ..
28,00RON
Brand: LIMERA Cod: L-305 S
Boluri negre pentru salate, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 500cc, ce pot fi foliste cu capacul plat ori capul bombat, in functie de nevoile fiecaruia. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autoriza..
28,00RON
Brand: LIMERA Cod: L-305
Boluri transparente pentru salate, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 500cc, ce pot fi foliste cu capacul plat ori capul bombat, in functie de nevoile fiecaruia. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, A..
41,00RON
Brand: LIMERA Cod: L-300 S
Boluri negre pentru salate, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 1000cc, ce pot fi foliste cu capacul plat ori capul bombat, in functie de nevoile fiecaruia. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autoriz..
49,00RON
Brand: LIMERA Cod: L-300
Boluri transparente pentru salate, de inalta calitate de la LIMERA, cu capacitate de 1000cc, ce pot fi foliste cu capacul plat ori capul bombat, in functie de nevoile fiecaruia. Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, ..
49,00RON
Brand: LIMERA Cod: L-302
Capace bombate pentru Bolurile de salate LIMERA 500 si 1000 cc. Pot fi foliste cu bolurile L-300 sau L305 transparente sau negre .Ideale pentru salate dar si pentru alte tipuri de preparate, atat in domeniul Ho.Re.Ca cat si in alte domenii alimentare, Autorizate pentru contactul cu alimentele, caser..
216,00RON
Brand: Trestie de zahar Cod: 3169
Bolurile  biodegradabile 250cc,de la SABERT, sunt certificate compostabil. Pot fi folosite la cuptroul cu microunde impreuna cu capacul original din polipropilenaAutorizate pentru contactul cu alimente, bolurile biodegradabile de la SABERT nu schimba gustul mancarii si nici nu absoarbe din..
75,00RON
Brand: Trestie de zahar Cod: 3195
Bolurile  biodegradabile 375cc,de la SABERT, sunt certificate compostabil. Pot fi folosite la cuptroul cu microunde impreuna cu capacul original din polipropilenaAutorizate pentru contactul cu alimente, bolurile biodegradabile de la SABERT nu schimba gustul mancarii si nici nu absoarbe din..
115,00RON
Brand: Trestie de zahar Cod: 3170
Bolurile  biodegradabile 500cc,de la SABERT, sunt certificate compostabil. Pot fi folosite la cuptroul cu microunde impreuna cu capacul original din polipropilenaAutorizate pentru contactul cu alimente, bolurile biodegradabile de la SABERT nu schimba gustul mancarii si nici nu absoarbe din ..
133,00RON
Brand: Trestie de zahar Cod: 10861
Bolurii BIodegradabile si compostabile din trestie de zahar PULPDatorita laminarii interioare cu PLA, pe baza de amidon, bolurile bIodegradabile si compostabile din trestie de zahar PULP, sunt o solutie  premium pentru livrararea preparatelor, ce ofera o rezistenta mai buna pentru macaruril..
422,00RON
Brand: Trestie de zahar Cod: 10862
Bolurii BIodegradabile si compostabile din trestie de zahar PULPDatorita laminarii interioare cu PLA, pe baza de amidon, bolurile bIodegradabile si compostabile din trestie de zahar PULP, sunt o solutie  premium pentru livrararea preparatelor, ce ofera o rezistenta mai buna pentru macaruril..
456,00RON
Boluri biodegradabile din trestie de zahar, natur, rotunde, 1500cc (300 buc/bax) Boluri biodegradabile din trestie de zahar, natur, rotunde, 1500cc (300 buc/bax)
stoc epuizat
Brand: Trestie de zahar Cod: 9570
Bolurii BIodegradabile si compostabile din trestie de zahar PULPDatorita laminarii interioare cu PLA, pe baza de amidon, bolurile bIodegradabile si compostabile din trestie de zahar PULP, sunt o solutie  premium pentru livrararea preparatelor, ce ofera o rezistenta mai buna pentru macaruril..
548,00RON
Afişare 1 - 34 din 34 (1 pagini)