Alege categoria
Cos

Cutii Cartofi

Roffice.ro va prezinta cutiile pentru cartofii prajiti. Intotedeauna alaturi de un burger se potrivesc de minune cartofii prajiti, pe care ii puteti ambala in noile modele de cutii pentru cartofi prajiti, realizate din carton kraft, natur, negru sau cu model. De asemenea, in functie de cantitate, puteti opta pentru masura S, M, sau L.

Cod: CCS01
Cutie din carton kraft pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mica), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -25grade C..
De la 22,00RON
Cod: CCM02
Cutie din carton kraft pentru servirea cartofilor prajiti ( portie medie), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -25grade ..
De la 23,00RON
Cod: 179113
Cutie din carton kraft pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -25grade C..
De la 30,00RON
Cod: CCXL04
Cutie din carton kraft pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare XL), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -25grad..
De la 34,00RON
Cod: CCS100
Conuri din carton kraft natur, laminate in interior pentru o mai buna rezistenta la grasimi, prevazute cu spatiu dedicat sosurilor. Sunt ideale si recomandate pentru utilizat la servirea cartofilor prajiti la evenimente de tip street food, restaurante, fast food, fiind rezistente datorita cartonului..
De la 67,00RON
Cod: 9198
Magic Bag este un nou recipient flexibil, special pentru cartofi prajiti si alte produse alimentare.Magic bag de la pleatpak pentru cartofi prajti sau diferite produse alimentare, sunt fabricate din mai putin material decat cartoanele traditionale.Magic Bag este conceput pentru a proteja calitate..
122,50RON
Cod: 247366
Cutii cartofi prajiti realizata din carton gros alb rezistent la grasimi.  Cutiile tip plic sunt ideale pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mica), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi..
De la 22,50RON
Cod: URBCCM100
Cutii cartofi prajiti realizata din carton gros alb rezistent la grasimi.  Cutiile tip plic sunt ideale pentru servirea cartofilor prajiti ( portie medie), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperatur..
De la 24,50RON
Cod: URBCCL100
Cutii cartofi prajiti realizata din carton gros alb rezistent la grasimi.  Cutiile tip plic sunt ideale pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi..
De la 30,50RON
Cod: URBCCXL100
Cutii cartofi prajiti realizata din carton gros alb rezistent la grasimi.  Cutiile tip plic sunt ideale pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare XL), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperat..
De la 34,50RON
Cod: Conuri din hartie model ziar 18x25 (1000buc)
Conuri din hartie rezistenta la grasimi cu model ziar, perfecte pentru toate tipurile de preparate uleioase ( cartofi prajiti, nachos, etc) si nu numai.  Sunt potrivite pentru conul metalic, cornetele din hartie cu model ziar, se pot reincalzi la cuptorul cu microunde. Ideale pentru servir..
136,00RON
Cod: Conuri din hartie model ziar 22x31 (1000buc)
Conuri din hartie rezistenta la grasimi cu model ziar, perfecte pentru toate tipurile de preparate uleioase ( cartofi prajiti, nachos, etc) si nu numai.  Sunt potrivite pentru conul metalic, cornetele din hartie cu model ziar, se pot reincalzi la cuptorul cu microunde.Ideale pentru servirea car..
165,00RON
Cod: URBT42
Cutii de cartofi realizate din carton rezistent cu imprimeu modern si unic, ideale pentru servirea si livrarea unei portii de cartofi prajiti.Informatii: -          sunt prevazute la interior cu folie de polietilena ce protejeaza impotriva grasimilor..
155,00RON
Cod: URBT8
Cutii de cartofi realizate din carton rezistent cu imprimeu modern si unic, ideale pentru servirea si livrarea unei portii duble de cartofi prajiti Informatii: -          sunt prevazute la interior cu folie de polietilena ce protejeaza impotriva..
155,00RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)