Alege categoria
Cos

Comanda minima 200 RON

Cutii Cartofi

Roffice.ro va prezinta cutiile pentru cartofii prajiti. Intotedeauna alaturi de un burger se potrivesc de minune cartofii prajiti, pe care ii puteti ambala in noile modele de cutii pentru cartofi prajiti, realizate din carton kraft, natur, negru sau cu model. De asemenea, in functie de cantitate, puteti opta pentru masura S, M, sau L.

Cod: 342731
Cutie din carton kraft pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mica), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -25grade C..
De la 0,18RON
Cod: 650119
Cutie din carton kraft pentru servirea cartofilor prajiti ( portie medie), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -25grade ..
De la 0,21RON
Cod: 179113
Cutie din carton kraft pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -25grade C..
De la 0,26RON
Cod: 522202
Cutie din carton kraft pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare XL), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -25grad..
De la 0,40RON
Cod: 217940
Cutii cu capac si aerisire recomandate pentru 1 portie de cartofi prajiti. Sunt realizate din carton gros alb rezistent la grasimi cu un design modern Urban.  Cutiile sunt recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezisten..
De la 0,46RON
Cod: 247366
Cutii cartofi prajiti realizata din carton gros alb rezistent la grasimi.  Cutiile tip plic sunt ideale pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mica), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi..
De la 0,20RON
Cod: 248244
Cutii cartofi prajiti realizata din carton gros alb rezistent la grasimi.  Cutiile tip plic sunt ideale pentru servirea cartofilor prajiti ( portie medie), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperatur..
De la 0,23RON
Cod: 824633
Cutii cartofi prajiti realizata din carton gros alb rezistent la grasimi.  Cutiile tip plic sunt ideale pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi..
De la 0,28RON
Cod: 508554
Cutii cartofi prajiti realizata din carton gros alb rezistent la grasimi.  Cutiile tip plic sunt ideale pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare XL), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperat..
De la 0,41RON
Cod: 493650
Cutii cu capac si aerisire recomandate pentru 1 portie de cartofi prajiti. Sunt realizate din carton gros alb rezistent la grasimi cu un design modern Urban.  Cutiile sunt recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezisten..
De la 0,47RON
Cod: 468081
Cutii de cartofi realizate din carton rezistent cu imprimeu modern si unic, ideale pentru servirea si livrarea unei portii de cartofi prajiti.Informatii: -          sunt prevazute la interior cu folie de polietilena ce protejeaza impotriva grasimilor..
192,00RON
Cod: 705804
Cutii de cartofi realizate din carton rezistent cu imprimeu modern si unic, ideale pentru servirea si livrarea unei portii duble de cartofi prajiti Informatii: -          sunt prevazute la interior cu folie de polietilena ce protejeaza impotriva..
192,00RON
Cod: 9138
Cutie din carton kraft pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mica), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery. Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40 ..
De la 0,20RON
Cod: 10138
Cutie din carton kraft pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40 grade ..
De la 0,31RON
Cod: 253839
Cutie din carton model ziar  pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mica), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40 grade Celsius si..
De la 0,23RON
Cod: 10142
Cutie din carton ziar pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40 grade Celsius si  + 80 ..
De la 0,31RON
Cod: 634674
Cutie din carton negre pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mica), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros . Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40 grade Celsius si  + 8..
De la 0,23RON
Cod: 337705
Cutie din carton kraft pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40 grade Celsius si  + 80..
De la 0,31RON
Cod: 952230
Cutie din carton kraft natur pentru servirea cartofilor prajiti ( portie medie), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40..
De la 0,50RON
Cod: 3549
Cutie din carton kraft natur pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40 ..
De la 0,55RON
Cod: 502659
Cutie din carton negre pentru servirea cartofilor prajiti ( portie medie), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40 grade..
De la 0,52RON
Cod: 475453
Cutie din carton negre pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40 grade ..
De la 0,57RON
Cod: 305528
Cutie din carton model ziar pentru servirea cartofilor prajiti ( portie medie), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40 ..
De la 0,52RON
Cod: 11673
Cutie din carton model ziar pentru servirea cartofilor prajiti ( portie mare), recomandate in unitatile de tip fast-food/street food/ delivery.Cutiile sunt realizate din caron gros rezistent la grasimi. Se pot utiliza si la cuptorul cu microunde si sunt rezistente la temperaturi cuprinse intre -40 g..
De la 0,57RON
Ambalaj Magic Bag din hartie pentru cartofi prajiti (250 buc/set) Ambalaj Magic Bag din hartie pentru cartofi prajiti (250 buc/set)
stoc epuizat
Cod: 949597
Magic Bag este un nou recipient flexibil, special pentru cartofi prajiti si alte produse alimentare.Magic bag de la pleatpak pentru cartofi prajti sau diferite produse alimentare, sunt fabricate din mai putin material decat cartoanele traditionale.Magic Bag este conceput pentru a proteja calitate..
122,50RON
Cod: 755065
Conuri din hartie rezistenta la grasimi cu model ziar, perfecte pentru toate tipurile de preparate uleioase ( cartofi prajiti, nachos, etc) si nu numai.  Sunt potrivite pentru conul metalic, cornetele din hartie cu model ziar, se pot reincalzi la cuptorul cu microunde. Ideale pentru servir..
140,00RON
Cod: 431013
Conuri din hartie rezistenta la grasimi cu model ziar, perfecte pentru toate tipurile de preparate uleioase ( cartofi prajiti, nachos, etc) si nu numai.  Sunt potrivite pentru conul metalic, cornetele din hartie cu model ziar, se pot reincalzi la cuptorul cu microunde.Ideale pentru servirea car..
179,00RON
Cod: 935105
Conuri din carton kraft natur, laminate in interior pentru o mai buna rezistenta la grasimi, prevazute cu spatiu dedicat sosurilor. Sunt ideale si recomandate pentru utilizat la servirea cartofilor prajiti la evenimente de tip street food, restaurante, fast food, fiind rezistente datorita cartonului..
De la 67,00RON
Punga mica alba pentru cartofi (150gr) 11x4x12 (1500 buc/bax)
stoc epuizat
Cod: 712980
Hartie alba REZISTENTA LA GRASIME (fara polietilena) 35gr/mp 100% biodegradabilaPotrivita pentru cartofi cartofi prajiti.Dimensiuni : 11x4x12cm (150gr.)..
55,00RON
Punga mica KRAFT pentru cartofi (150gr) 11x4x12 (1500 buc/bax)
stoc epuizat
Cod: 972732
Hartie KRAFT REZISTENTA LA GRASIME (fara polietilena) 35gr/mp 100% biodegradabilaPotrivita pentru cartofi cartofi prajiti.Dimensiuni : 11x4x12cm (150gr.)..
65,00RON
Cod: 558917
Pahare realizate din carton natur, ideale pentru sandwichuri wrap/cartofi folosite la festivaluri, evenimente, petreceri si chiar livrari la domiciuliu. Informatii suplimentare:Material: carton duplex cu polietilena – rezistent la grasimiDimensiuni: mediu | 77 X 63 X 117 mmTemperaturile suporta..
25,00RON
Cod: 147083
Pahare realizate din carton natur, ideale pentru sandwichuri wrap/cartofi folosite la festivaluri, evenimente, petreceri si chiar livrari la domiciuliu. Informatii suplimentare:Material: carton duplex cu polietilena – rezistent la grasimiDimensiuni: mare| 80 X 63 X 142Temperaturile suportate: d..
De la 24,50RON
Afişare 1 - 32 din 32 (1 pagini)