Alege categoria
Cos

Comanda minima 100 RON

Caserole pentru Fructe si Legume

Roffice.ro va prezinta si va pune la dispozitie spre vanzare caserolele de unica folosinta pentru fructe si legume, realizate din plastic, prevazute cu aerisire ( perforate) si capac atasat sau detasabil. Caserolele din plastic transparent sunt ideale pentru fructe si legume proaspete, disponibile in diverse dimensiuni si capacitati. Sunt ambalaje deosebite pentru livrarea si comercializarea fructelor si legumelor, prevazute cu sistem de perforare ( aerisire) pentru patrarea prospetimii produselor dvs. Caserole pentru fructe si legume .

Brand: LIMERA Cod: 178200
Capace pentru Caserole LIMERA din plastic PET pentru fructe, fara capac, de o calitate superioara. Recomandate diferitor tipuri de magazine supermarketuri si producatorii, caserolele rezistente de la Limera sunt alegerea perfecta.Fiind prevazute cu orificii ce permit trecerea aerului, astf..
279,00RON
Brand: LIMERA Cod: L023
Caserole LIMERA din plastic PET pentru fructe, fara capac, 500 cc , de o calitate superioara. Recomandate diferitor tipuri de magazine supermarketuri si producatorii, caserolele rezistente de la Limera sunt alegerea perfecta.Fiind prevazute cu orificii ce permit trecerea aerului, astfel in..
279,00RON
Brand: LIMERA Cod: 644423
Caserole LIMERA din plastic PET pentru fructe, fara capac, 750 cc , de o calitate superioara. Recomandate diferitor tipuri de magazine supermarketuri si producatorii, caserolele rezistente de la Limera sunt alegerea perfecta.Fiind prevazute cu orificii ce permit trecerea aerului, astfel in..
333,00RON
Brand: LIMERA Cod: L026
Caserole LIMERA din plastic PET pentru fructe, fara capac, 1000 cc , de o calitate superioara. Recomandate diferitor tipuri de magazine supermarketuri si producatorii, caserolele rezistente de la Limera sunt alegerea perfecta.Fiind prevazute cu orificii ce permit trecerea aerului, astfel i..
351,00RON
Brand: LIMERA Cod: L041S
Caserole LIMERA din plastic PET pentru fructe, fara capac, 1000 cc , de o calitate superioara. Recomandate diferitor tipuri de magazine supermarketuri si producatorii, caserolele rezistente de la Limera sunt alegerea perfecta.Fiind prevazute cu orificii ce permit trecerea aerului, astfel i..
315,00RON
Brand: LIMERA Cod: 350364
Caserole LIMERA din plastic PET pentru fructe, cu capac atasat, 150 cc , de o calitate superioara. Recomandate diferitor tipuri de magazine supermarketuri si producatorii, caserolele rezistente de la Limera sunt alegerea perfecta.Fiind prevazute cu orificii ce permit trecerea aerului, astf..
De la 39,00RON
Brand: LIMERA Cod: 148378
Caserole LIMERA din plastic PET pentru fructe, cu capac atasat, 250 cc , de o calitate superioara. Recomandate diferitor tipuri de magazine supermarketuri si producatorii, caserolele rezistente de la Limera sunt alegerea perfecta.Fiind prevazute cu orificii ce permit trecerea aerului, astf..
232,00RON
Brand: LIMERA Cod: 644580
Caserole LIMERA din plastic PET pentru fructe, cu capac atasat, 375 cc , de o calitate superioara. Recomandate diferitor tipuri de magazine supermarketuri si producatorii, caserolele rezistente de la Limera sunt alegerea perfecta.Fiind prevazute cu orificii ce permit trecerea aerului, astf..
256,00RON
Brand: LIMERA Cod: 409194
Caserole LIMERA din plastic PET pentru fructe, cu capac atasat, 500 cc , de o calitate superioara. Recomandate diferitor tipuri de magazine supermarketuri si producatorii, caserolele rezistente de la Limera sunt alegerea perfecta.Fiind prevazute cu orificii ce permit trecerea aerului, astf..
276,00RON
Brand: LIMERA Cod: 238987
Caserole LIMERA din plastic PET pentru fructe, cu capac atasat, 1000 cc , de o calitate superioara. Recomandate diferitor tipuri de magazine supermarketuri si producatorii, caserolele rezistente de la Limera sunt alegerea perfecta.Fiind prevazute cu orificii ce permit trecerea aerului, ast..
280,00RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)