Alege categoria
Cos

Caserole din Polistiren

Roffice.ro va pune la dispozitie spre vanzare o gama larga de caserole din polistiren exapndat pentru catering, livrari la domiciliu ori productie. De diferite tipuri, culori si dimensiuni, caserolele din polistiren (Boluri polistiren, Tavite polistiren, farfurii, polistiren, caserole meniu catering, etc.) sunt ideale pentru toate tipurile de unitati de tip catering ce livreaza produse alimentare la pachete sau in magazine, pentru prezentare, transport si productie alimentara. Caserolele din polistiren si tavitele din polistiren sunt autorizate pentru contactul cu alimentele de orice gen, pastreaza temaperatura preparatelor dvs. si sunt potrivite pentru masinile de infoliere (carnati, mici, carne, preparete din pui etc. ) 
Cod: MB1
Caserole meniu din polistiren MB1  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau calde, dar fara..
108,00RON
Cod: MB2
Caserole meniu din polistiren MB2  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau calde, dar fara..
108,00RON
Caserole polistiren HB10 (250 buc)
stoc epuizat
Cod: HB10
Caserole meniu din polistiren HB10  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau calde, dar far..
100,00RON
Cod: HB10
Caserole meniu din polipropilena expandata HB10  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau c..
187,50RON
Cod: HB9
Caserole meniu din polistiren HB9  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau calde, dar fara..
90,00RON
Cod: HB9
Caserole meniu din polipropilena expandata HB9  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau ca..
155,00RON
Cod: HB6
Caserole meniu din polistiren HB6  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau calde, dar fara..
139,00RON
Cod: HB6
Caserole meniu din polipropilena expandata HB6  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau ca..
247,00RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)