Alege categoria
Cos

Comanda minima 200 RON

Caserole din Polistiren

Roffice.ro va pune la dispozitie spre vanzare o gama larga de caserole din polistiren exapndat pentru catering, livrari la domiciliu ori productie. De diferite tipuri, culori si dimensiuni, caserolele din polistiren (Boluri polistiren, Tavite polistiren, farfurii, polistiren, caserole meniu catering, etc.) sunt ideale pentru toate tipurile de unitati de tip catering ce livreaza produse alimentare la pachete sau in magazine, pentru prezentare, transport si productie alimentara. Caserolele din polistiren si tavitele din polistiren sunt autorizate pentru contactul cu alimentele de orice gen, pastreaza temaperatura preparatelor dvs. si sunt potrivite pentru masinile de infoliere (carnati, mici, carne, preparete din pui etc. ) 
Cod: 584746
Caserole meniu din polistiren MB1  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau calde, dar fara..
105,00RON
Cod: 801817
Caserole meniu din polipropilena expandata MB1  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau ca..
50,00RON
Cod: MB2
Caserole meniu din polistiren MB2  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau calde, dar fara..
105,00RON
Cod: 842415
Caserole meniu din polipropilena expandata MB2  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau ca..
276,00RON
Cod: 702649
Caserole meniu din polipropilena expandata MB3  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau ca..
50,00RON
Cod: 608380
Caserole meniu din polistiren HB10  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau calde, dar far..
97,00RON
Cod: 353611
Caserole meniu din polipropilena expandata HB10  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau c..
De la 110,00RON
Cod: 628610
Caserole meniu din polipropilena expandata HB9  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau ca..
De la 87,50RON
Cod: 332479
Caserole meniu din polipropilena expandata HB6  sunt ideale pentru transportul preparatelor,  in cele mai bune conditii, aceastea asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor.Pot intra in contact cu toate tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau ca..
De la 85,00RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)