Alege categoria
Cos

Platouri din plastic

Rofice.ro va pune la dispozitite spre vanzare, platouri din plastic rezistent, groase , de diferite dimensiuni. Platourile din plastic gros, comercializate de Roffice.ro, sunt confetionate din plastic autorizat pentru contactul alimentar. Cu o utilizare larga in industria alimentara, platourile din plastic APET groase, sunt special concepute pentru pastrarea si livrarea alimentelor la un anumit regim termic. Platourile din plastic negre, sunt practice si usor de reciclat, se folosesc in special in livrarea de mancare la domiciliu, in cantine, sau de catre firmele de catering ori organizari evenimente.

Cod: PO295
Platouri ovale negre din plastic APET, foarte groase, de inalta calitate ce pot fi folosite cu capacul pentru platou oval 295. Acestea mentin preparatele dvs. calde pentru o perioada indelungata .Potrivite pentru servirea specialitatilor culinare, platoruile negre de 1100cc pastreaza preparatele..
21,50RON
Cod: C295
Capace pentru platouri ovale negre din plastic APET, foarte groase, de inalta calitate ce pot fi folosite cu platoul oval 295. Acestea mentin preparatele dvs. calde pentru o perioada indelungata .Potrivite pentru servirea specialitatilor culinare, platoruile negre de 1100cc pastreaza preparatele..
17,00RON
Cod: PO335
Platouri ovale negre din plastic APET, foarte groase, de inalta calitate ce pot fi folosite cu capacul pentru platou oval 335. Acestea mentin preparatele dvs. calde pentru o perioada indelungata .Potrivite pentru servirea specialitatilor culinare, platoruile negre de 1500cc pastreaza preparatele..
27,50RON
Cod: C335
Capace pentru platouri ovale negre din plastic APET, foarte groase, de inalta calitate ce pot fi folosite cu platoul oval 335. Acestea mentin preparatele dvs. calde pentru o perioada indelungata .Potrivite pentru servirea specialitatilor culinare, platoruile negre de 1500cc pastreaza preparatele..
23,50RON
Cod: PO430
Platouri ovale negre din plastic APET, foarte groase, de inalta calitate ce pot fi folosite cu capacul pentru platou oval 295. Acestea mentin preparatele dvs. calde pentru o perioada indelungata .Potrivite pentru servirea specialitatilor culinare, platoruile negre de 3000cc pastreaza preparatele..
49,00RON
Cod: C430
Capace pentru platouri ovale negre din plastic APET, foarte groase, de inalta calitate ce pot fi folosite cu platoul oval 295. Acestea mentin preparatele dvs. calde pentru o perioada indelungata .Potrivite pentru servirea specialitatilor culinare, platoruile negre de 3000cc pastreaza preparatele..
46,00RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)